T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / SENİRKENT - Senirkent Dr. Tahsin Tola Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dr Tahsin Tola MTAL'ye İkinci kez eTwinning School Ödülü

Okulumuz 4 yıldır sürdürdüğü eTwinning çalışmalarıyla Merkezi Destek Servisi'nin takdirini kazanarak eTwinning School Etiketi ikinci kez almaya hak kazanmıştır. Bu ödülle ilçemizdeki ilk ve tek eTwinning okulu olmanın gururunu yaşıyoruz.

Senirkent Dr Tahsin Tola MTAL olarak 4 yıl önce başlayan eTwinning maceramızda geçen sene ilçemizin ilk ve tek Avrupa Özel Kategori Ödülü'nü almayı başarmıştık. Bu yıl da çalışmalarımızı bir adım daha öteye taşıyarak Avrupa Eğitim Ağı'ndaki nitelikli okullar arasında yer almaya 2 yıl daha hak kazandık.

    eTwinning School Etiketi başvuru sürecinde okulumuz e-Güvenlik uygulamalarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Veli, öğrenci, personel, öğretmen ve idareci eğitimleri gerçekleştirildi. Güvenli İnternet Günü kutlamaları yapıldı. Okulumuza ait e-Güvenlik Politikası oluşturularak uygulanmaya başlandı. Ayrıca uluslar arası geçerliliği olan eSafety' e başvurarak Bronz Etiket almaya hak kazandı.

   Öğretmen ve öğrencilerimizin iki buçuk aylık yoğun çalışmalardan sonra 22 Mart 2021 tarihinde açıklanan sonuçlara göre eTwinning okulu olmayı başardık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

 

23-03-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2021 - Güncelleme: 23.03.2021 14:57 - Görüntülenme: 200
  Beğen | 4  kişi beğendi