Mrt

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA MÜFTÜLÜK VAİZİ İBRAHİM BEY ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERMİŞTİR.

Mrt

Su, bütün canlıların yaşamı için en temel maddedir. O, yalnızca susuzluğu gidermez ya da sağlıklı olmayı sağlamaz; ekonomik, toplumsal ve insani gelişimi desteklemek için de yaşamsal önem taşır. Dünyada giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek ve içilebilir su kaynaklarının korunmasını ve arttırılmasını teşvik etmek amacıyla her yıl 22 Mart günü Dünya Su Günü olarak kutlanır.

Mrt

Okulumuzda sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 1978 Mezunlarından Hasan GÜMÜŞ' ün okulumuz öğrencilerine verdiği burstan dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Mrt

Şubat ayı boyunca proje kapsamında "Atasözleri ve Deyimlerimiz" teması işlendi.

Birçok sınıfımızda   "Anlamını Bul" etkinliği ile öğrencilerimiz arkadaşlarının anlattığı atasözleri ve deyimleri tahmin etmeye çalıştı. Oldukça eğlenceli geçen dakikalarda söz varlığımızın derinliklerine yolculuk ettiler. Bilemediklerini ise öğrendiler.

Sınıflarımızda şubat ayı boyunca deyimler ve atasözlerimiz ile ilgili bulmaca çözme etkinliği yapıldı.

Okulumuz 10/A sınıfı öğrencileri  atasözlerimizi dramatizasyon yöntemi ile anlatma çalışmaları yaptı.

Atasözleri ve deyimlerimizi resimleme çalışmaları yapıldı.

Şubat ayının son haftasında ise öğrencilerimizin ay boyunca ortaya koyduğu ürünler bir duvar sergisinde toplandı.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından planlanan 12. sınıf öğrencilerimize yönelik YKS deneme sınavı yapılmıştır.

Şbt

Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımız bize bugünlere kolay gelinmediğini yeniden hatırlattılar. Rahmet, Saygı ve Minnetle...

Ock

Dönem Sonu Sosyal Etkinlikleri Kapsamında Bilgi Yarışması Düzenledik.  10/A sınıfı öğrencileri Gamze GÖK, Demirhan KARSLIOĞLU ve Caner ÇİMEN en yüksek puanı alarak birinci oldular. Kendilerini tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz Gönüllü Öğrencileriyle Birlikte , Geliri Mehmetçik Vakfına Aktarılmak Üzere Düzenlediğimiz Kermesimizden Kareler.

Ock

Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Kapsamında Voleybol Turnuvası Düzenledik.Ayrıca Öğrencilerimizle Yakan Top ve Unutulmaya Yüz Tutmuş Sokak Oyunlarımızı Oynadık.

Ock

Kahraman şehitlerimizi rahmetle ve dualarla andık. İstiklal Marşı öncesi saygı duruşunda bulunduk... Milletimizin başı sağolsun.

Ock

Öğrencilerimiz Ocak ayı boyunca dilimizin ilk sözlüğü olan Divan-ı Lügati't Türk'ten okumalar gerçekleştirdi. Sonrasında "Hatırlatmaca" oyunu ile öğrendikleri kelimelerin kalıcı olması amaçlandı.

Ara

9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik Dersi Ülke Geneli Ortak Sınavları yapıldı.