May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gennçlik ve Spor Bayramının 100. yılını kutlamak için Parmaklarımın Ucundaki Şiirler eTwinning projemizle işaret dili öğrenen öğrencilerimiz İstiklal  Marşımızı işaret diliyle destekleyerek bir video hazırladı.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gennçlik ve Spor Bayramının 100. yılını kutlamak için Parmaklarımın Ucundaki Şiirler eTwinning projemizle işaret dili öğrenen öğrencilerimiz 19 Mayıs Marşını işaret diliyle destekleyerek bir kareografi hazırladı.

May

9 Mayıs eTwinning Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Yürütücülüğünü gerçekleştirdiğimi işitme engellilere yönelik eTwinning projemiz Parmaklarımın Ucundaki Şiirler’ in final ürünü olan Engelsiz Şiirler ilçe programımızı 16.04.2019 saat 14.00’ te gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz Beslenme Dostu Okul etkinliklerimiz